Hlodavce

Keby mohli zajace, morčatá, škrečky a myši chodiť do našej predajne, najčastejšie by utekali ku regálom s krmivom. Máme ho dosť a presne podľa ich chutí. Odniesť si môžete rôzne váhové kategórie balení od 70 g až po veľké cca 3 kilových balenia (Vitapol, De Nature, Avicentra, Tropifit).

V predajni máme krmivá rozdelené podľa veľkosti hlodavcov: malé pre škrečky a myši, stredné pre morčatá a veľké pre zajace. Samozrejme, nezabudli sme ani na pochúťky ako tyčinky, dropsy apod.

K väčším hlodavcom patrí seno. Na výber máte z mnohých druhov či už podľa veľkosti alebo zloženia (obyčajné lúčne seno alebo s bylinkami).

Samozrejmosťou sú i živé zvieratká.

Viete čo si po výbere zvieratka deti najradšej vyberajú?

Správne! Klietku. V našej predajni nájdete pestrú ponuku klietok od malých pre drobné hlodavce až po „opachy“ pre zajace. Samozrejme, s príslušným vybavením alebo doplnkami ako kŕmidlá, napájačky, misky platové i keramické, malé i veľké a dokonca aj toalety.

Chcete sa postarať aj o zábavu svojho miláčika? Vyberte si z ponuky kolotočov, preliezačiek, tunelov a domčekov od výmyslu sveta. Pre ich pohodlie im môžete dokúpiť hobliny (bez pachu i s vôňou), pelety, drevitú vlnu.

Nestrácajte čas

Kontaktujte nás

Napíšte nám
Odpíšeme do 8 h

    DYNO
    chovateľské potreby

    Hľadáte najvhodnejšie krmivo? Potrebujete poradiť pri výbere doplnkov? Kontaktujte nás.

    Adresa

    Dyno, s.r.o.
    Sládkovičova 2076/7
    97405 Banská Bystrica

    Mobil

    0903 545 076

    E-mail

    info@dyno.sk